Weather: A few clouds, 5 °C / 42 °F
Local time: 11:27 am

Настаняване: 14 – 16 госта

Трапезария: 16 места

село Борово, на 1000 м. надморска височина

7 км от Кръстова гора

0893602628; 0899855778

* Best Price Guarantee
+
BOOK NOWCLOSE

Цени

Помещение Цени зимен сезон
Двойна стая
Тройна стая
Четворна стая
Цялата вила 1 нощувка 550 BGN
Цялата вила 2 нощувки 850 BGN
Цялата вила 3 нощувки 1150 BGN

Цени при наемане на къщата за повече от 3 нощувки -350лв.на ден.

През уикендите къщата за гости се заема минимум за 2 дни

 • Отоплението на къщата е с локално парно и е калкулирано в цената.
 • Дървата за камината и барбекюто се заплащат допълнително на място – 1 чувал дърва – 30лв.
 • Домашните любимци се таксуват допълнително – 10лв.
 • Допънително легло – 15лв на ден /заплаща се на място/
 • Пране на вашите дрехи – 10лв. /еднократно/

Освобождаването в къща за гости БорЯна е до 11:30 часа
Басейнът работи до 20:00 часа

При резервация в къща ,,БорЯна‘‘ за 1 нощувка, се изискват 300лв.депозит, в случай на щети. В деня на освобождаване, след оглед на къщата,ако няма щети депозираната сума се възстановява. Непълнолетни лица/под 18 год./ не се настаняват в обекта без родител/ настойник/;

При настаняване гостите в къщата, трябва да предоставят лична карта/ паспорт/ за вписване в  ЕСТИ/ Единна система за туристическа информация/.

Настаняването в къщата  става посредством представяне на лични документи, удостоверяващи самоличността на гостите. Предоставените от Вас данни са защитени, съгласно Закона за Защита на Личните Данни и нормативните актове, регламентиращи защитата на информация и се обработват само във връзка с осъществяването на установените изисквания на Закона за Туризма.

С приемането на резервацията, вие се задължавате да спазвате -Наредбата за спазване на обществения ред на територията на община Лъки.В случай на подаден сигнал,към органите на реда,собствениците на къщата не отговарят за неспазване на обществения ред,и шум на територията на къща ,,БорЯна,,;

Къща за гости “БорЯна” запазва правата си за промяна на цени по време на официални празници;
Къща за гости “БорЯна” разполага с 2бр. допълнителни легла. Всяка от тях е на цена от 15лв на вечер;

Цени и заетост за официалните празници

 • 1-2.02 – за не по малко от 2 дни по 500лв. на ден
 • 14-15.02 – за не по малко от 2 дни по 500лв. на ден
 • 3.03 – за не по малко от 2 дни по 500лв. на ден
 • Великден – за не по малко от 3 дни по 600лв. на ден
 • 1.05 – за не по малко от 2 дни по 500лв. на ден
 • 6.05 – за не по малко от 2 дни по 500лв. на ден
 • 24.05 – за не по малко от 2 дни по 500лв. на ден
 • 6.09 – за не по малко от 2 дни по 500лв. на ден
 • 1.11 – за не по малко от 2 дни по 500лв. на ден
 • 24-26.12 – за не по малко от 3 нощувки по 700лв. на ден
 • 30.12-1.01 за не по малко от 3 нощувки по 700лв. на ден

Правила за наемане и ползване на къща за гости БорЯна

Моля, внимателно прочетете тези условия и правила за ползване на къща за гости „БорЯна“ – с. Борово, преди да направите резервация. Спазването на правилата ще подсигури вашата приятна и безпроблемна почивка при нас.

Настаняване
Настаняването и освобождаването на къща за гости „БорЯна“ се извършва в следните часове:
настаняване след 14 часа
освобождаване до 11:30 часа

Възможност за по-ранно настаняване и/или по-късно освобождаване на стаите след допълнително уточняване при запитването.

При по-късно освобождаване на къщата- първият просрочен час подлежи на заплащане в размер на 10 (десет)% от стойността на нощувката, вторият просрочен час на 50(петдесет)% и третият и повече часове на 100 (сто)%. Резервациите се пазят до 24:00 ч. на съответния ден на пристигане.

Вътрешен ред

 1. На територията на къща за гости „БорЯна“ – с. Борово не се допускат домашни любимци.
 2. Пушенето на цигари в къща за гости „БорЯна“ – с. Борово е абсолютно забранено в спалните. Допустимо е единствено в другите общи части и двора на туристическия обект.
 3. Поръчките за домашно приготвена закуска се заявяват не по-късно от 18 часа на предишния ден.
 4. При напускане на туристическия обект гостите са длъжни да го оставят в състоянието, в което са го заварили при настаняването си.
 5. Клиентите се задължават да се държат по начин, по който да не пречат на други клиенти или да уронват престижа и доброто име на обекта.
 6. Незаконни или неморални дейности – хазарт, проституция, употреба на наркотици, притежание или употреба на пиротехнически средства или опасни товари, притежание или употреба на огнестрелни и други оръжия – са абсолютно забранени!
 7. При нарушаване на обществения ред (силен шум след 23 часа) и подаден сигнал към органите на реда, гостите на къща за гости „БорЯна“ поемат цялата отговорност по разрешаване на казуса. Ако органите на реда наложат санкции, глоби, актове и др. наказания, предвидени от българското законодателство, те се покриват изцяло от гостите, отговорни за установените нарушения.

Гости
Броят на гостите (възрастни и деца) по време на престоя в къща за гости „БорЯна“ не трябва да надвишава броя на спалните места, посочени в потвърждението на резервацията. Общият капацитет на къща за гости „БорЯна“ е 14 човека!

Влизане или достъп до имота може да бъде отказано, ако броят на посетителите надхвърля посочените изисквания и/или заявения брой в резервацията.

Собственикът на къща за гости „БорЯна“ – с. Борово не носи отговорност за произшествия с децата на гостите, настъпили в рамките на туристическия обект и извън него. Доброто здраве и състояние на децата са отговорност на техните родители!

Собственикът си запазва правото да има и други гости и/или клиенти, пребиваващи в къща за гости „БорЯна“, освен ако целият туристически обект не е резервиран от една компания.

Плащане
Сумата за престоя и нощувките в къща за гости „БорЯна“, съгласно направената резервация, се заплаща предварително 50% от сумата за настаняване до 72 часа (3 дни) след направената резервация.
При липса на плащане резервацията се анулира!

Допълнителни разходи
Разходите за комунални услуги (ток, вода), почистване и консумативи са включени в наемните цени. Допълнителни такси няма.

При желание на гостите да им бъдат приготвени специфични закуска, обяд и/или вечеря, цената за това ще бъде договорена допълнително.

Щети или загуби
Изискваме от нашите гости да се отнасят към имуществото на къща за гости „БорЯна“ с грижата на добър стопанин.

Всички щети или загуби, причинени по време на наемния период, са отговорност на гостите. В случай на прекалено големи загуби или повреди по време на наемния период, собственикът на къща за гости „БорЯна“ може да изиска гостите да освободят туристическия обект без право на обезщетение или възстановяване на платената сума.

Разходите за подмяна или ремонт на загуба или повреда на собствеността на къща за гости „БорЯна“ – с. Борово, в това число нейното обзавеждане и дворното пространство, причинени по време на наемния период и престоя на клиентите, са за тяхна сметка. Стойността на обезпечението зависи от размера на нанесената вреда и се заплаща в брой на момента на собственика или на негов представител.

Достъп
Къща за гости „БорЯна“ и цялата нейна собственост са на разположение за пълноценно ползване на гостите по време на наемния период.

Собственикът, представител на собственика, други служители и/или изпълнители в туристическия обект имат право на безпрепятствен достъп до собствеността и нейните съоръжения – за поддръжка на дома, градината, комуналните услуги и други допълнителни услуги, поискани от гостите.

Ценности и сигурност
Всички ценности и лични вещи на гостите, внесени на територията на къща за гости „БорЯна“, са отговорност на клиента/тите. Собствениците и представители на собствениците на туристическия обект не носят никаква отговорност при загуба или повреда на имущество, притежавано от гостите.

При отворени/отключени прозорци и врати по време на наемния период, независимо дали гостите са на територията на къща за гости „БорЯна“ или извън нея (на разходка, пикник и др.), отговорността за имота е на гостите. Всяко действие или бездействие на гостите, което може да отхвърли или наруши застраховката на имота и/или води до загуба или повреда, е отговорност на клиентите.

Прекратяване на резервация
За прекратяване на потвърдена резервация, е необходимо гостите да изпратят писмено уведомление за отказ на електронната поща на къща за гости „БорЯна“ – boryanaborovo@abv.bg

-При анулация на потвърдена резервация 14 дни преди пристигането,къща ,,БорЯна‘‘ ви издава ваучер на стойност ,на капарираната от вас сума.Ваучерът може да се използва в рамките на 1 календарна година;

-При анулация на резервацията в срок по-кратък от 72 часа преди настаняването,или в случай на неявяване в деня на настаняване,сумата платена предварително по резервацията ви,няма да бъде възстановена,а резервацията се счита за анулирана;

-Къща за гости ,,БорЯна‘‘ запазва правото си да анулира потвърдена и платена резервация в случай на форсмажорни обстоятелства и други независещи от хотелиера причини.В тези случай хотелиерът:

 • Предлага на клиента настаняване за друг период ,при запазване на същите условия и цени,изключение правят Официални дни и Празнични дни;
 • Възстановява платения от клиента депозит по резервацията в 30 /тридесет/ дневен срок от датата на получаване на писмено искане затова от туриста,като не дължи неустойка на същия.

Жалби
Предприемаме всички възможни мерки, за да осигурим на нашите гости приятен и безпроблемен престой.

За всякакви проблеми по време на наемния период е необходимо гостите да уведомят собственика или представител на собственика, които веднага ще се постараят да отстранят проблема.тел.0899855778 или на поща s.mlechkov@abv.bg

Условие за удовлетворяване жалбата на гостите е за нея да бъде съобщено своевременно и докато гостите са на място. В случай, че няма постъпили оплаквания по време на наемния период и престоя на гостите в туристическия обект, приемаме, че гостите са удовлетворени от престоя си и поради това не са подали оплаквания и жалби към собственика на обекта.

Приемане на общите условия
С потвърждаването на резервацията клиентите заявяват, че са прочели и разбрали тези Условия и правила за ползване на къща за гости „БорЯна“ – с. Борово и са съгласни с тях!